Surówka z czerwonej kapusty

24 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Małą główkę czerwonej kapusty drobno poszatkuj i skrop sokiem z cytryny. Jabłko obierz i zetrzyj na tarce na grubych oczkach. Cebulę obierz i pokrój na drobną kostkę. Wszystko razem wymieszaj, dodaj łyżkę majonezu, sól i pieprz do smaku. Odstaw na godzinę do lodówki.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...