Surówka z czerwonej kapusty

24 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Małą główkę czerwonej kapusty drobno poszatkuj i skrop sokiem z cytryny. Jabłko obierz i zetrzyj na tarce na grubych oczkach. Cebulę obierz i pokrój na drobną kostkę. Wszystko razem wymieszaj, dodaj łyżkę majonezu, sól i pieprz do smaku. Odstaw na godzinę do lodówki.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...