Surówka z czerwonej kapusty

24 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Małą główkę czerwonej kapusty drobno poszatkuj i skrop sokiem z cytryny. Jabłko obierz i zetrzyj na tarce na grubych oczkach. Cebulę obierz i pokrój na drobną kostkę. Wszystko razem wymieszaj, dodaj łyżkę majonezu, sól i pieprz do smaku. Odstaw na godzinę do lodówki.



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...