Surówka z białej rzodkwi i mandarynek

24 sierpnia 2009,
dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Surówka z białej rzodkwi i mandarynek


Delikatniejsza niż z czarnej rzodkwi .Dzięki dodaniu mandarynek nabiera owocowego smaku .

Czas : 5 minut

Składniki :

1 średniej wielkości biała rzodkiew
2 mandarynki
2 łyżki kwaśniej śmietany
sól
cukier

Rzodkiew obrać i utrzeć na tarce jarzynowej ( grube oczka ). Mandarynki obrać ze skórki , podzielić na cząstki i pokroić w kostkę .Wymieszać z rzodkwią .Dodać śmietanę . Doprawić solą i cukrem do smaku.

 

nadesłane: Babciagramolka



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...