Surówka z białej kapusty

31 stycznia 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Bardzo drobno posiekaj pół mniejszej główki białej kapusty, posól i odstaw  na 2 godziny do lodówki. Pokrój drobno 1 cebulę, zetrzyj małą marchew na tarce, pokrój drobno w paseczki białą część pory. Pół puszki kukurydzy z puszki odcedź. Wszystko razem wymieszaj, dodaj łyżeczkę małą chrzanu, łyżkę majonezu, skrop odrobinę soku z cytryny i dodaj pieprz do smaku.wymieszaj i wstaw do lodówki przed podaniem. Doskonała do mięs.

file1264959101



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...