Surówka z białej kapusty

31 stycznia 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Bardzo drobno posiekaj pół mniejszej główki białej kapusty, posól i odstaw  na 2 godziny do lodówki. Pokrój drobno 1 cebulę, zetrzyj małą marchew na tarce, pokrój drobno w paseczki białą część pory. Pół puszki kukurydzy z puszki odcedź. Wszystko razem wymieszaj, dodaj łyżeczkę małą chrzanu, łyżkę majonezu, skrop odrobinę soku z cytryny i dodaj pieprz do smaku.wymieszaj i wstaw do lodówki przed podaniem. Doskonała do mięs.

file1264959101



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...