Surówka z białej kapusty

31 stycznia 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Bardzo drobno posiekaj pół mniejszej główki białej kapusty, posól i odstaw  na 2 godziny do lodówki. Pokrój drobno 1 cebulę, zetrzyj małą marchew na tarce, pokrój drobno w paseczki białą część pory. Pół puszki kukurydzy z puszki odcedź. Wszystko razem wymieszaj, dodaj łyżeczkę małą chrzanu, łyżkę majonezu, skrop odrobinę soku z cytryny i dodaj pieprz do smaku.wymieszaj i wstaw do lodówki przed podaniem. Doskonała do mięs.

file1264959101



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.