Stek z grillowaną ziołową bagietką i warzywami

17 maja 2011, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


ilość dla 4 osób

4 steki wołowe

2 kolorowe papryki

1 cukinia

1 czerwona cebula

1/2 bagietki

olej

2 łyżki masła

Grill Ziołowy przyprawa do potraw z grilla Kamis

Marynata ognista Kamis

Grzanki złociste Kamis

Paprykę pokrój w cząstki, cukinię i cebulę w plastry, wszystko oprósz przyprawą do potraw z grilla, Posmaruj olejem.  Steki zamarynuj w Marynacie ognistej, odstaw na kilka godz. Bagietkę pokrój w ukośnie plastry, posmarój masłem wymieszanym z przyprawą Grzanki Złociste. Wszystko piecz kilkanaście min. na ruszcie.

file1305624301



FORUM - bieżące dyskusje

Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
Jak ugotować kalafior?
> Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
sposób na paznokcie
To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
Metamorfoza fryzury
Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...