makaron spaghetti
mięso mielone
mała cebulka
koncentrat pomidorowy
bazylia
vegeta
pieprz
papryka ostra
sok z cytryny
odrobina cukru do smaku
W zależności ile potrzebujemy sosu tyle przygotowujemy mięsa mielonego (ok 30 dag).
Najpierw podsmażamy na oleju cebulkę pokrojoną w kostkę, następnie dodajemy mięso mielone najlepiej własne nie kupione. Podsmażamy około 10-15 minut. Dodajemy koncentrat pomidorowy, sok z cytryny i przyprawy. W między czasie gotujemy spaghetti. Polewamy sosem.
 
         
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
                    

 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                           
                           
                          