Spaghetti z indykiem, kapustą i pomarańczami

19 października 2012, dodał: Karolina
Artykuł zewnętrzny

120 g piersi indyka bez skóry nacieram solą czosnkową i pieprzem, piekę 30 min. z plastrami cebuli w 180 st. C. Prażę na patelni łyżkę pestek słonecznika, wrzucam szklankę sparzonych wrzątkiem pasków czerwonej kapusty. Duszę 5 minut, po czym dodaję kawałki małej pomarańczy, łyżkę musztardy z całymi ziarnami gorczycy i sól. Mieszam paski indyka z sosem i 1/2 szklanki ugotowanego razowego spaghetti.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...