Spaghetti z indykiem, kapustą i pomarańczami | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Spaghetti z indykiem, kapustą i pomarańczami

19 października 2012, dodał: Karolina
Artykuł zewnętrzny

120 g piersi indyka bez skóry nacieram solą czosnkową i pieprzem, piekę 30 min. z plastrami cebuli w 180 st. C. Prażę na patelni łyżkę pestek słonecznika, wrzucam szklankę sparzonych wrzątkiem pasków czerwonej kapusty. Duszę 5 minut, po czym dodaję kawałki małej pomarańczy, łyżkę musztardy z całymi ziarnami gorczycy i sól. Mieszam paski indyka z sosem i 1/2 szklanki ugotowanego razowego spaghetti.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Złomowanie auta
Dziś jest takie zapotrzebowanie na tanie auta że warto je sprzedać całe, np. dla początkującego...
tworzymy opowiadanie - zabawa
.....ale ona natychmiast zaczęła szukać sobie kolejnego męża. ..
Parkiet - trudny wybór
A nie lepsze drewno bez lakieru...?
Oryginalne produkty z Anglii
Poza tym za daleki transport też się płaci wyższą cenę produktów....