Spaghetti w cytrynowo-parmezanowym sosie

3 kwietnia 2013, dodał: Joanna
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– 400 g makaronu typu spaghetti,

– 200 gram startego parmezanu,

– 1 cytryna,

– 3 łyżki oliwy z oliwek,

– przyprawy: pieprz, sól.

 

Przygotowanie:

Gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu. W misce ścieramy skórkę z cytryny, sok świeżo wyciśnięty oraz starty parmezan wraz z przyprawami. Po powstałej pasty dodajemy oliwę i dokładnie mieszamy. Dodajemy nasz makaron do pasta i dokładnie z nim mieszamy.

 



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.