Spaghetti w cytrynowo-parmezanowym sosie

3 kwietnia 2013,
dodał: Joanna
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– 400 g makaronu typu spaghetti,

– 200 gram startego parmezanu,

– 1 cytryna,

– 3 łyżki oliwy z oliwek,

– przyprawy: pieprz, sól.

 

Przygotowanie:

Gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu. W misce ścieramy skórkę z cytryny, sok świeżo wyciśnięty oraz starty parmezan wraz z przyprawami. Po powstałej pasty dodajemy oliwę i dokładnie mieszamy. Dodajemy nasz makaron do pasta i dokładnie z nim mieszamy.

 



FORUM - bieżące dyskusje

Nasze mniejsze i większe kłamstwa:)…
Tak jest chyba najlepiej. Przynajmniej nie ma się później wyrzutów sumienia.
Włókniaki na powiekach
> rosie napisał/a: > Ja bym najpierw leczyla przyczynę czyli insulinoopornosc....Lekarze sami na to nie wpadli...? No...
Nadkwasota
Od mniej więcej roku, może troszkę dłużej, miewam wieczorami zgagę. Pomaga mi zjedzenie kilku...
Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Do tego masaż skóry głowy i całego czepca podczas wcierania. Nie każdy pamięta...