Sos ze świeżych kurek

14 czerwca 2011,
dodał: czekoladka
Artykuł zewnętrzny

SKŁADNIKI: 1/2kg kurek, 200 ml śmietany kremówki, sól, pieprz, 3 łyżeczki masła.

Grzyby oczyścić, większe przekroić. Podsmażyć na maśle, dodać śmietanę, dusić na małym ogniu do miękkości, od czasu do czasu mieszając. Doprawić do smaku.

Przepis na ten sos jest bardzo prosty. Dzięki kremówce ma wyjątkowy smak.

file1308056607



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....