Sos z tuńczyka

15 września 2010,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

składniki:

– puszka tuńczyka w sosie własnym
– 5 łyżek majonezu
– łyżeczka musztardy
– 2 łyżki kaparów

Zmiksować tuńczyka z majonezem i musztardą na gładką masę. Dodać kapary, wymieszać łyżką. Serwować z białym mięsem lub jajkami na twardo jako przystawkę.



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...