Sos z tuńczyka

15 września 2010, dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

składniki:

– puszka tuńczyka w sosie własnym
– 5 łyżek majonezu
– łyżeczka musztardy
– 2 łyżki kaparów

Zmiksować tuńczyka z majonezem i musztardą na gładką masę. Dodać kapary, wymieszać łyżką. Serwować z białym mięsem lub jajkami na twardo jako przystawkę.



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać facetom do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować w normalnej...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D