Sos z tuńczyka

15 września 2010, dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

składniki:

– puszka tuńczyka w sosie własnym
– 5 łyżek majonezu
– łyżeczka musztardy
– 2 łyżki kaparów

Zmiksować tuńczyka z majonezem i musztardą na gładką masę. Dodać kapary, wymieszać łyżką. Serwować z białym mięsem lub jajkami na twardo jako przystawkę.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.