Sos z dzikiej róży

Avatar photo
22 września 2010,
dodał: Emilia Stasiak
Artykuł zewnętrzny

Doskonały do pieczonej wołowiny.

Składniki:

1 jabłko, 500 ml nektaru z dzikiej róży, 1 łyżka miodu, kilka gożdzików sproszkowanych, starta skórka z cytryny, listki miety.

Przygotowanie: jabłka obrać, wyciąć gniazda, miąższ pokroić w kostkę a następnie zmiksować z 2 łyżkami wody. Nektar wymieszać z uzyskanym musem, dodać miód, goździki i skórkę z cytryny. Wymieszać i przybrać listkami mięty.

file1285165037



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...