Sos tatarski z korniszonkami

25 sierpnia 2009,
dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

.
Czas : 30 minut

Składniki :

1 szklanka majonezu
1 szklanka kwaśnej śmietany 18 %
1 szklanka pokrojonych w drobną kostkę korniszonów
1 szklanka drobno pokrojonych grzybków marynowanych
4 łyżeczki musztardy
4 łyżeczki cukru
1 łyżeczka soli
1 łyżeczka pieprzu mielonego

Wszystkie składniki wymieszać ze sobą . Doprawić do smaku . Zostawić na kilka godzin by się ,, przegryzły „. Zachowuje świeżość w lodówce ok. tygodnia.

nadesłane: Babciagramolka



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...