Sos tatarski

16 września 2010,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

2 ugotowane na twardo jajka

2 korniszony

chrzan 1 łyżka

grzybki marynowane kilka sztuk

2 łyżki majonezu

sól

pieprz

cukier

Przygotowanie:

Jajka zgnieść widelcem na pastę, resztę drobniutko posiekać, dodać cukier, sól, pieprz, chrzan i majonez. Wymieszać. Pysznie smakuje z kanapkami.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...