Sos Salsa

14 września 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

1 puszka pomidorów
1 papryczka pepperoni czerwona
1 cebula czerwona
sól, pieprz

2 łyżki świeżej kolendry
1 ząbek czosnku
1 łyżka soku z limonki

Pomidory z puszki, przełóż  do miski. Możesz ewentualnie rozdrobnić je blenderem.

Papryczkę przekrój wzdłuż, oczyść z pestek i drobno pokrój.

Cebulę pokrój w drobną kosteczkę.

Pomidory wymieszaj z papryką i cebulą. Dodaj posiekaną kolendrę, czosnek, sok z limonki, sól i pieprz do smaku. Jak ktoś lubi naprawdę pikantny może jeszcze dodać chili w proszku.

file1284495792



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz