Sos koktajlowy

16 września 2010,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

szklanka śmietany

łagodny keczup 6 łyżek

łyżka chrzanu

łyżka soku z cytryny

łyżeczka sosu tabasco

sól

pieprz

Przygotowanie:

Śmietanę połączyć z keczupem, dodać chrzan i wymieszać. Sos przyprawić kilkoma kroplami sosu tabasco, sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Doskonały do krewetek i innych skorupiaków.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...