Sos koktajlowy

16 września 2010,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

szklanka śmietany

łagodny keczup 6 łyżek

łyżka chrzanu

łyżka soku z cytryny

łyżeczka sosu tabasco

sól

pieprz

Przygotowanie:

Śmietanę połączyć z keczupem, dodać chrzan i wymieszać. Sos przyprawić kilkoma kroplami sosu tabasco, sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Doskonały do krewetek i innych skorupiaków.



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...