Sos holenderski

14 września 2010,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1/4 kostki masła

2 łyżki soku z cytryny

2 żółtka

biały pieprz

sól

Przygotowanie:

Zółtka ubić na pianę z sokiem z cytryny,solą i pieprzem.Ubijając dodawać stopniowo rozpuszczone masło.Sos musi być puszysty i gesty. Doskonały do jajek.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...