Sos francuski

14 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

sok z polowy cytryny

łyżka miodu

łyżka octu balsamicznego

łyżka musztardy Dijon

4 łyżki oliwy z oliwek

posiekany ząbek czosnku

sól

pieprz

Przygotowanie:

Wszystkie składniki oprócz oliwy dokładnie wymieszać. Potem dodać oliwę i jeszcze raz wymieszać. Doskonały do sałatek i surówek.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Mieszkanie w bloku czy domek?
Jeżeli pracuje się w centrum, zamieszkanie w bloku to najczęstszy wybór. Jeśli szuka...
Jaki kolor auta dla kobiety?
Jeśli zaś chodzi o kolor samochodu dla kobiety, wielką popularnością cieszą się cieplejsze barwy:...
Bardzo się pocę - macie sprawdzone …
Wśród nich wymienić można: odpowiednią higienę, stosowanie antyperspirantów i blokerów, laseroterapię, iniekcje z toksyny...
A jakie wam się podobają sukienki n…
Kluczem do udanej stylizacji zimą jest warstwowanie. Wybierz gładką sukienkę o prostym kroju...