Sos francuski

14 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

sok z polowy cytryny

łyżka miodu

łyżka octu balsamicznego

łyżka musztardy Dijon

4 łyżki oliwy z oliwek

posiekany ząbek czosnku

sól

pieprz

Przygotowanie:

Wszystkie składniki oprócz oliwy dokładnie wymieszać. Potem dodać oliwę i jeszcze raz wymieszać. Doskonały do sałatek i surówek.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.