Sos francuski

14 września 2010, dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

sok z polowy cytryny

łyżka miodu

łyżka octu balsamicznego

łyżka musztardy Dijon

4 łyżki oliwy z oliwek

posiekany ząbek czosnku

sól

pieprz

Przygotowanie:

Wszystkie składniki oprócz oliwy dokładnie wymieszać. Potem dodać oliwę i jeszcze raz wymieszać. Doskonały do sałatek i surówek.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...