Sos francuski

14 września 2010,
dodał: krokodyl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

sok z polowy cytryny

łyżka miodu

łyżka octu balsamicznego

łyżka musztardy Dijon

4 łyżki oliwy z oliwek

posiekany ząbek czosnku

sól

pieprz

Przygotowanie:

Wszystkie składniki oprócz oliwy dokładnie wymieszać. Potem dodać oliwę i jeszcze raz wymieszać. Doskonały do sałatek i surówek.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...