Sos do pieczonych ziemniaczków z grilla i nie tylko!

18 sierpnia 2010,
dodał: 83misio
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– 2 duże łyżki majonezu

– mała kwaśna śmietana

– pół pokrojonego w drobna kostkę ogórka szklarniowego

– dwa ząbki czosnku (wycisnąć)

– duża łyżka posiekanego koperku (świeżego lub suszonego)

– sól, pieprz

– jeden plasterek ananasa konserwowego pokrojonego drobno w kostkę

Składniki należy wymieszać i gotowy sos wstawić przed podaniem na około godzinę do lodówki.

Smacznego!



FORUM - bieżące dyskusje

Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...
Narkomania
Dla kogoś ta chwila zabawy może być w danym czasie i miejscu priorytetem....