Soczysty kurczak

8 września 2014, dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny

file1410196209

Składniki:

podwójny filet z piersi kurczaka
2 kostki rosołowe Knorr
4 łyżki oliwy Bertolli extra vergine
2 łyżki sezamu
olej rzepakowy do smażenia

Filet pokroić na 4-6 kawałków, tworząc grube plastry.
Oliwę z oliwek utrzeć z kostkami rosołowymi. Marynatą natrzeć płaty, oprószyć sezamem, odstawić na godzinę do lodówki, po czym smażyć powoli, kilka razy przekręcając mięso.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...