Smażony bób z fasolką

20 czerwca 2011, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Bób 1 szkl

Fasolka szparagowa 1 garść

Cebula 1 szt

Czosnek 2 ząbki

Sól

Pieprz

Bób i fasolkę wcześniej ugotować. Następnie na oleju usmażyć pokrojoną cebulę i ząbek czosnku. Wrzucić bób i fasolkę, razem podsmażyć aż się lekko zarumieni. Posypać koperkiem przed podaniem.

file1308602905



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Żubrówka czy Luksusowa na imprezę?…
Ja nie piję wódki, więc się nie wypowiem która lepsza. Ja na imprezę...
Jaki utrwalacz do pazknoci ???
Utwardzacz może być stosowany jako baza pod kolorowy lakier lub samodzielnie, jako preparat odżywczy....
Niechęć do macierzyństwa
W takim uproszczonym schemacie myślenia nie mieszczą się inne powody, z jakich ktoś...
pasemka na czarne włosy
Pasemka na czarnych włosach mogą być subtelne i naturalne, na przykład w kolorze średniego...