Smażony bób z fasolką

20 czerwca 2011, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Bób 1 szkl

Fasolka szparagowa 1 garść

Cebula 1 szt

Czosnek 2 ząbki

Sól

Pieprz

Bób i fasolkę wcześniej ugotować. Następnie na oleju usmażyć pokrojoną cebulę i ząbek czosnku. Wrzucić bób i fasolkę, razem podsmażyć aż się lekko zarumieni. Posypać koperkiem przed podaniem.

file1308602905



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.