Śliwki pieczone w boczku

17 maja 2011, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


ilość dla 4 osób

350 g suszonych śliwek

250 g boczku wędzonego w plastrach

Marynata Korzenna do mięs i drobiu Kamis

Plastry boczku oprósz delikatnie z każdej strony Marynatą Korzenną do mięs i drobiu, zawiń w każdym 2-3 suszone śliwki, piecz na ruszcie kilka min.

file1305623581



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Gdzie chodzicie w weekendy na impre…
Ja z całą rodziną często w weekendy wybieramy się do Energylandii w Zatorze. Mnóstwo...
odpryskujący lakier
Dla wzmocnienia i przedłużenia trwałości manicure możesz wykorzystać specjalne produkty typu top...
Jak schudnąć po ciąży
Aby podkręcić redukcję tłuszczu i w jak najszybszy sposób schudnąć po ciąży dzięki ćwiczeniom,...
Skręcanie włosów
Najprostszym sposobem jest związanie włosów w warkocz i pozostawienie ich na parę godzin. Najlepszy...