Śliwki pieczone w boczku

17 maja 2011,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


ilość dla 4 osób

350 g suszonych śliwek

250 g boczku wędzonego w plastrach

Marynata Korzenna do mięs i drobiu Kamis

Plastry boczku oprósz delikatnie z każdej strony Marynatą Korzenną do mięs i drobiu, zawiń w każdym 2-3 suszone śliwki, piecz na ruszcie kilka min.

file1305623581



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...