Śledź w zalewie octowej

21 marca 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

płaty śledziowe

Zalewa:

2 średnie cebule
100 ml octu (10%)
400 ml wody
8 kulek ziela angielskiego
2 liście laurowe
sól.
Cukier
Zalewę zagotować, wystudzić, zalać śledzie. Mogą stać bardzo długo w chłodnym miejscu.

file1269209574



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
Jak poznałyście i zakochałyscie się…
Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
Wzór na spodniach
Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
wzdęcia
Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...