Śledź w zalewie octowej

21 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

płaty śledziowe

Zalewa:

2 średnie cebule
100 ml octu (10%)
400 ml wody
8 kulek ziela angielskiego
2 liście laurowe
sól.
Cukier
Zalewę zagotować, wystudzić, zalać śledzie. Mogą stać bardzo długo w chłodnym miejscu.

file1269209574



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...