Śledź z cebulą

24 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

3 płaty śledziowe
1 cebula
olej
sól
ocet
pieprz

Śledzie wymoczyć, w zależności jak bardzo są słone, zmieniać wodę nawet 3 razy. Odsączyć z wody, pokroić na małe kawałki. Skropić octem, posypać pokrojoną w drobną kostkę cebulą i polać olejem. Posypać odrobiną soli i pieprzem. Wstawić do lodówki na jakiś czas. Podawać z pieczywem.

file1267010033



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
Jak poznałyście i zakochałyscie się…
Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
Wzór na spodniach
Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
wzdęcia
Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...