Śledź z cebulą

24 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

3 płaty śledziowe
1 cebula
olej
sól
ocet
pieprz

Śledzie wymoczyć, w zależności jak bardzo są słone, zmieniać wodę nawet 3 razy. Odsączyć z wody, pokroić na małe kawałki. Skropić octem, posypać pokrojoną w drobną kostkę cebulą i polać olejem. Posypać odrobiną soli i pieprzem. Wstawić do lodówki na jakiś czas. Podawać z pieczywem.

file1267010033



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...