Śledź z cebulą

24 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

3 płaty śledziowe
1 cebula
olej
sól
ocet
pieprz

Śledzie wymoczyć, w zależności jak bardzo są słone, zmieniać wodę nawet 3 razy. Odsączyć z wody, pokroić na małe kawałki. Skropić octem, posypać pokrojoną w drobną kostkę cebulą i polać olejem. Posypać odrobiną soli i pieprzem. Wstawić do lodówki na jakiś czas. Podawać z pieczywem.

file1267010033



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Żubrówka czy Luksusowa na imprezę?…
Ja nie piję wódki, więc się nie wypowiem która lepsza. Ja na imprezę...
Jaki utrwalacz do pazknoci ???
Utwardzacz może być stosowany jako baza pod kolorowy lakier lub samodzielnie, jako preparat odżywczy....
Niechęć do macierzyństwa
W takim uproszczonym schemacie myślenia nie mieszczą się inne powody, z jakich ktoś...
pasemka na czarne włosy
Pasemka na czarnych włosach mogą być subtelne i naturalne, na przykład w kolorze średniego...