Śledź na miodzie

22 listopada 2009, dodał: nena
Artykuł zewnętrzny
    Składniki

  • 1/2 śledzi matiasy
  • 5 cebul
  • 1/4 szkl octu
  • 1/4 szkl oleju
  • 1 puszka koncentratu pomidorowego
  • 1 łyżka miodu

Cebule pokroić w dużą kostkę i zeszklić na oleju. W garnku zagotować olej, ocet, miód,koncentrat dodać zeszkloną cebule i przestudzić. Wymieszać z pokrojonymi w kostkę śledziami i gotowe.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Pastelowy makijaż oczu
    Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
    Opalona skóra
    Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
    Praca w dużej firmie a zarobki
    Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
    Kolczyki
    Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.