Śledź na miodzie

22 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny
    Składniki

  • 1/2 śledzi matiasy
  • 5 cebul
  • 1/4 szkl octu
  • 1/4 szkl oleju
  • 1 puszka koncentratu pomidorowego
  • 1 łyżka miodu

Cebule pokroić w dużą kostkę i zeszklić na oleju. W garnku zagotować olej, ocet, miód,koncentrat dodać zeszkloną cebule i przestudzić. Wymieszać z pokrojonymi w kostkę śledziami i gotowe.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Wolontariat zagraniczny
    Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
    Cukrzyca za ciąża
    Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
    Sieć C&A
    No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
    57 proc. osób do 40 roku życia nie …
    I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...