Śledź marynowany

9 marca 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

śledzie – filety w occie
cebula
ocet
woda
sól
cukier
listek
ziele
ogórek konserwowy

Zalewę robimy wedle własnego smaku, mieszamy wodę z octem dodajemy sól, cukier, listek, koncentrat i zagotowujemy z dodatkiem cebuli pokrojonej w krążki i ogórka konserwowego. Po wystudzeniu zalewamy śledzie i wstawiamy do lodówki. Po 2 dniach są najlepsze.

file1268172162



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.