Śledź marynowany

9 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

śledzie – filety w occie
cebula
ocet
woda
sól
cukier
listek
ziele
ogórek konserwowy

Zalewę robimy wedle własnego smaku, mieszamy wodę z octem dodajemy sól, cukier, listek, koncentrat i zagotowujemy z dodatkiem cebuli pokrojonej w krążki i ogórka konserwowego. Po wystudzeniu zalewamy śledzie i wstawiamy do lodówki. Po 2 dniach są najlepsze.

file1268172162



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....