Śledź marynowany

9 marca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

śledzie – filety w occie
cebula
ocet
woda
sól
cukier
listek
ziele
ogórek konserwowy

Zalewę robimy wedle własnego smaku, mieszamy wodę z octem dodajemy sól, cukier, listek, koncentrat i zagotowujemy z dodatkiem cebuli pokrojonej w krążki i ogórka konserwowego. Po wystudzeniu zalewamy śledzie i wstawiamy do lodówki. Po 2 dniach są najlepsze.

file1268172162



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...