Serowy

19 marca 2011,
dodał: Monika
Artykuł zewnętrzny

100g bryndzy lub fety zmiksować z ząbkiem czosnku, 3 łyżkami mleka, 2 łyżkami oliwy. Wymieszać z 4 łyżkami twarogu. Dodać 2 łyłki posiekanych czarnych oliwek. Doprawić solą, pieprzem i sosem worcester.



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...