Sernik z serka wiejskiego z truskawkami

11 czerwca 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • Serek wiejski we wiaderku 500g
  • 2 galaretki cytrynowe
  • 1 galaretka truskawkowa
  • 2 paczki biszkoptów
  • truskawki do dekoracji

Galaretki cytrynowe 2 sztuki rozpuścić w 2 szklankach gorącej wody. Wystudzić, dodać do serka wiejskiego i dokładnie wymieszać. Na spód tortownicy ułożyć biszkopty. Wlać do tortownicy, wstawić do lodówki aby się ścięło. .
Następnie rozpuszczamy galaretkę truskawkową w 2 szklankach wody, studzimy. Na wierzchu serka układamy truskawki, zalewamy galaretką truskawkową i w stawiamy do lodówki na kilka godzin.

file1276286600



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.