Sekrety mleka

26 marca 2010,
dodał: Joanna
Artykuł zewnętrzny

Potrawy z wołowiny, cielęciny i wątróbki zyskają na smaku , jeśli na godzinę przed przyrządzeniem namoczymy je w mleku.

Nie poddajemy takiemu zabiegowi mięs wyjętych z marynaty

file1269633626



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....