Schabowe paluszki

26 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

2 kotlety schabowe
sól
pieprz
czosnek granulowany
olej do smażenia
panierka do kotletów
1 jajko

Schabowe lekko rozbić, pokroić w paski szerokości 1 cm. Posypać solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym. Jajko rozbić na 1 talerzu, na drugi talerz wysypać gotową panierkę. Paseczki maczać najpierw w mące, potem w jajku a następnie w panierce i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor ze wszystkich stron. Podawać jako przekąskę z ogórkiem, papryką lub z sosami.

file1267190214



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...