Schab w galarecie

5 lutego 2011, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

schab 5 plastrów cienkich lub więcej
włoszczyzna
jajka na twardo
żelatyna 3 -4 łyżki na 0,5 l wywaru

listek laurowy

ziele angielskie
kostka rosołowa

Schab pokroić w cienkie około 1 cm grubości plastry. Ugotować z dodatkiem włoszczyzny, listka laurowego i ziela angielskiego. Plastry schabu ułożyć w szklanym naczyniu, udekorować marchewką i jajkami na twardo. Zalać wywarem z rozpuszczoną żelatyną i wystudzonym na zimno. Wstawić do lodówki na kilka godzin.

file1296916806



FORUM - bieżące dyskusje

Na Jesienne smutki jakie zapachy?
Cytrusowy uwielbiam i dlatego używam olejku perfumującego do ciała.
Ponadczasowe zapachy
A ja polecam wypróbowac pięknie pachnacy olejek perfumujący do ciała. Cudnie pachnie egzotycznie cytrusami,...
Czy ładny i trwały zapach musi być …
Moim zdaniem nie musi byc drogi. Lubię jak pachnie cytrusami.
Delikatna skóra
Polecam Balsam kokosowy z mango, doskonały do delikatnej skóry. Świetnie nawilża...