Schab na szybko

16 lutego 2011,
dodał: brysia
Artykuł zewnętrzny

1,5 kg schabu, myjemy, osuszamy, kroimy w grubsze plastry, lekko rozbijamy.

Podsmażamy na margarynie do smażenia, dopiero po podsmażeniu doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy cebulą pokrojoną w talarki, podsmażamy razem ze schabem. Następnie dusimy pod przykryciem 0,5 godziny.

Nie dodajemy wody , ewentualnie dodajemy jeszcze  trochę margaryny do smażenia.



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....