Satay z indyka z dipem curry

17 maja 2011,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


ilość dla 4 osób

600 g fileta z indyka

1 mango

1/2 ananasa

200ml jogurtu naturalnego

1 łyżka miodu

Marynata orientalna Kamis

Musztarda z curry Kamis

Indyka pokrój w cienkie paski, wymieszaj z marynatą orientalną, odstaw na kilka godz. następnie nadziej na patyki do szaszłyków i smaż na ruszcie. Podawaj z jogurtem wymieszanym z 3 łyżkami musztardy z curry i 1 łyżką miodu oraz ze świeżymi owocami.

file1305624745



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....