Satay z indyka z dipem curry

17 maja 2011, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


ilość dla 4 osób

600 g fileta z indyka

1 mango

1/2 ananasa

200ml jogurtu naturalnego

1 łyżka miodu

Marynata orientalna Kamis

Musztarda z curry Kamis

Indyka pokrój w cienkie paski, wymieszaj z marynatą orientalną, odstaw na kilka godz. następnie nadziej na patyki do szaszłyków i smaż na ruszcie. Podawaj z jogurtem wymieszanym z 3 łyżkami musztardy z curry i 1 łyżką miodu oraz ze świeżymi owocami.

file1305624745



FORUM - bieżące dyskusje

Wattpad - korzystacie?
Ja ciągle korzystam z wymian książek, jednak papierowe są najlepsze dla mnie.
Gdzie nocować w podróżach objazdowy…
A może z air b'n'b? To też fajna opcja w większych miastach.
Koszt ślubu i wesela na 100 osób?
Wreszcie ludzie się opamiętali z zapraszaniem dawno nie widzianej rodziny i tylko najbliżsi...
Przyjęcie do przedszkola a szczepie…
Oj, niedługo już się skończy samowolka, do żłobka i przedszkola nie przyjmą i...