Sandwiche z metką

17 listopada 2009,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

4 kromki chleba tostowego

1 łyżeczka masła

2 łyżki metki łososiowej

4 plastry cebuli

Każdą kromkę chleba smarujemy cienko masłem. Na dwóch kromkach rozsmarowujemy metkę (na stronie nie posmarowanej masłem). Układamy chleb w rozgrzanym sandwiczu, na każdą kromkę kładziemy po 2 plastry cebuli, przykładamy drugą kromką (posmarowaną masłem stroną do góry).Zamykamy sandwicza i opiekamy chleb przez około 8 minut. Podajemy z ketchupem i ogórkiem konserwowym.

Smacznego!

file1258476255



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...