Saltimbocca z grilla

17 maja 2011,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


ilość dla 4 osób

500g górki cielęcej

100g szynki parmeńskiej

świeża szałwia

oliwa

Grill Ziołowy przyprawa do potraw z grilla Kamis

Cielęcinę pokrój w cienkie plastry, lekko rozbij tłuczkiem, oprósz przyprawą do potraw z grilla , ułóż kilka listków świeżej szałwii, całość owiń cienkimi plastrami szynki parmeńskiej, posmaruj oliwą, smaż na ruszcie kilka min.

file1305624359



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...