Saltimbocca z grilla

17 maja 2011, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


ilość dla 4 osób

500g górki cielęcej

100g szynki parmeńskiej

świeża szałwia

oliwa

Grill Ziołowy przyprawa do potraw z grilla Kamis

Cielęcinę pokrój w cienkie plastry, lekko rozbij tłuczkiem, oprósz przyprawą do potraw z grilla , ułóż kilka listków świeżej szałwii, całość owiń cienkimi plastrami szynki parmeńskiej, posmaruj oliwą, smaż na ruszcie kilka min.

file1305624359



FORUM - bieżące dyskusje

Inhalacje
Jesteśmy w końcu po leczeniu i mam nadzieję, że w to już naprawdę koniec...
Leczenie kanałowe zębów w Warszawie…
Co do leczenia kanałowego zębów mam nieco wątpliwości czy aby powinno się...
Ładowanie aut elektrycznych - gdzie…
Ostatnio zauważyłam, że przy marketach są masowo instalowane takie stacje, można iść...
Najbliższa przyszłość...
U mnie najbliższa przyszłość to załatwienie ważnych spraw formalnych, muszę z tym zdążyć przed majem.