Sałatka żólto-zielona

10 lipca 2010, dodał: bernika
Artykuł zewnętrzny

tuńczyk w kawałkach w oliwie
biała częśc cebuli dymki
kapusta pekińska
kapary
konserwowe patisony
jajko ugotowane na twardo
papryka zielona
ser żółty starty
świeza natka pietruszki
sos z z połaczenia: oliwy z oliwek aromatyzowanej cytryną, octu balsamicznego, 1/2 opakowania sosu salatkowego włoskiego Winiary

Na dno miski kładziemy pokrojona kapuste, na to tuńczyka, papryke w kostkę, kapary, patisony pokrojone w ćwiartki lub połowki, jajko w ćwiartki, ser zolty starty, natka i sos.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.