Sałatka żólto-zielona

10 lipca 2010,
dodał: bernika
Artykuł zewnętrzny

tuńczyk w kawałkach w oliwie
biała częśc cebuli dymki
kapusta pekińska
kapary
konserwowe patisony
jajko ugotowane na twardo
papryka zielona
ser żółty starty
świeza natka pietruszki
sos z z połaczenia: oliwy z oliwek aromatyzowanej cytryną, octu balsamicznego, 1/2 opakowania sosu salatkowego włoskiego Winiary

Na dno miski kładziemy pokrojona kapuste, na to tuńczyka, papryke w kostkę, kapary, patisony pokrojone w ćwiartki lub połowki, jajko w ćwiartki, ser zolty starty, natka i sos.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...