Sałatka żólto-zielona

10 lipca 2010, dodał: bernika
Artykuł zewnętrzny

tuńczyk w kawałkach w oliwie
biała częśc cebuli dymki
kapusta pekińska
kapary
konserwowe patisony
jajko ugotowane na twardo
papryka zielona
ser żółty starty
świeza natka pietruszki
sos z z połaczenia: oliwy z oliwek aromatyzowanej cytryną, octu balsamicznego, 1/2 opakowania sosu salatkowego włoskiego Winiary

Na dno miski kładziemy pokrojona kapuste, na to tuńczyka, papryke w kostkę, kapary, patisony pokrojone w ćwiartki lub połowki, jajko w ćwiartki, ser zolty starty, natka i sos.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...