URODA I ZDROWIE

Sałatka ziemniaczano-brukselkowo-orzechowa

4 września 2015, dodał: Iwona

Składniki (na 1 porcję):
3 mniejsze ziemniaki
150 g brukselki
łyżka masła orzechowego
łyżka posiekanych orzechów włoskich

Przygotowanie:
Ziemniaki dokładnie myjemy i gotujemy we wrzątku ok. 20 minut,
zaś umytą brukselkę ok. 5 minut.
Ugotowane ziemniaki obieramy i kroimy w pół talarki, a brukselkę w kostkę.
Przygotowane (najlepiej jeszcze ciepłe) warzywa mieszamy z posiekanymi orzechami włoskimi oraz masłem orzechowym.
Przekładamy na talerz i zajadamy.
Smacznego!

file1441376558


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Książki
Dużo ebooków w bardzo dobrej cenie mają teraz na Virtualo. Prześledźcie. Jest co wybierać....
Cellulit - kosmetyki czy ćwiczenia?…
Szczerze mówiąc jesli chodzi o cellulit to ani to ani to może nie...
Jaj radzić sobie z zerwaniem?
To prawda, nawet psychologowie zalecają, żeby ten czas między związkami poświęcić na własne...
Co byś teraz wypiła?
Gorące kakao z pianką z bitej śmietany!