Sałatka ze szpinaku z truskawkami i serem kozim

15 czerwca 2010, dodał: Pyza
Artykuł zewnętrzny

Składniki na 2 porcje:

4 garści listków młodego szpinaku, kilkanaście truskawek, 100 g twarogu koziego, syrop z octu balsamicznego

Sposób przygotowania:

szpinak i truskawki opłukać, dokładnie osączyć, z truskawek oderwać szypułki. Ułożyć po 2 garści szpinaku na talerzach, na listkach ułożyć truskawki pokrojone na ćwiartki. Wierzch posypać pokruszonym twarogiem i skropić syropem balsamicznym. Szybko, zdrowo i bardzo smacznie!

Polecam bo to zaskakująco smaczne połączenie składników.

file1276628530



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...