Sałatka ze szpinaku i jajeczek przepiórczych

8 września 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

20 dag przebranych liści szpinaku,

4 jajka przepiórcze ugotowane na twardo,

3 pomidory, 1

cebula cukrowa /10 dag/,

Sos:

6 łyżek oliwy, 2 łyżki octu balsamicznego, 1 ząbek czosnku, ½ łyżeczki przyprawy do sałatek Prymat, cukier, sól, pieprz czarny mielony Prymat

Przyrządzanie:

Liście szpinaku pozbawić ogonków, umyć, osączyć, rozłożyć na dużym talerzu, polać sosem i posypać posiekanymi jajkami. Przybrać cząstkami pomidorów i piórkami cebuli.

www.prymat.pl



FORUM - bieżące dyskusje

Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
Jak ugotować kalafior?
> Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
sposób na paznokcie
To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
Metamorfoza fryzury
Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...