Sałatka ze śledzia a’la Matjas, selera naciowego i korniszonów

5 września 2018,
dodał: Anka Skakanka
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

filety ze śledzia a’la Matjas

seler naciowy

korniszony

gruszka

cebula czerwona

marchewka

szczypior

sezam czarny

musztarda francuska

majonez

pieprz

Przygotowanie:

Filet ze śledzia i seler naciowy kroimy w grubszą kostkę. Gruszkę kroimy w kostkę, korniszony w grubsze plasterki, siekamy cebulę i szczypior, a marchewkę kroimy w julienne (bardzo cienkie paski). Wszystkie składniki przekładamy do miski i delikatnie mieszamy. Dodajemy ziarna sezamu (czarny uatrakcyjni danie), łyżkę musztardy francuskiej i majonezu.

 

file1505848732



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....