Sałatka z tuńczykiem i fasolką szparagową

22 sierpnia 2018, dodał: Anuka
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

Składniki:

– czarne oliwki
– tuńczyk w sosie własnym
– ugotowana fasolka szparagowa
– sos winegret
– 2 ugotowane jaja
– papryka zielona
– 2 pomidory
– sałata rzymska

 

Do dużej salaterki  włożyć pokrojone na ćwiartki jaja, paprykę pokrojoną w paseczki, pomidory w ćwiartki, fasolka na pół, oliwki, porwać sałatę na drobne kawałeczki na koniec polać całość sosem winegret. Można tez przygotować sos:
6 łyżeczek oliwy z oliwek, 2 łyżek białego octu winnego, łyżeczki musztardy, pieprzu i soli

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Romans z żonatym
Czasem wystarczy mała intryga i facet daje się okręcić wokół palca...
Sklep a jego reklama ?
Ale dobrej firmie też trzeba pomóc w promocji oferty....
Rewolucyjne technologie i high-tech
A ja nawet lubię jak technologia ulatwia mi życie, pamięta za mnie...
Jak dokończyć budowę domu przy rosn…
Wykończyć kuchnię, pokój i łazienkę i zamieszkać -a resztę robić wg możliwości....