Sałatka z fasolki szparagowej i bobu

5 maja 2009, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


Składniki:

1 opakowanie „Fasolka szparagowa” POLTINO
1 opakowanie „Bób” POLTINO
sałata lodowa
rukola
1 papryka czerwona
oliwa z oliwek
ocet balsamiczny

Sposób przygotowania:

  • fasolkę i bób gotujemy około 2 minut w osolonej wodzie a następnie hartujemy w zimnej aby nie straciły koloru,
  • bób obieramy ze skórki,
  • sałatę lodową rwiemy na strzępy,
  • paprykę kroimy w paski mieszamy z bobem, fasolką i układany na sałacie lodowej.

Sos
Mieszamy oliwę z oliwek z octem balsamicznym doprawiamy solą, cukrem i sos gotowy do polania.

źródlo: www.poltino.pl



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz