Sałatka z czerwonej fasoli i tuńczyka

17 marca 2013,
dodał: czekoladka
Artykuł zewnętrzny

 

Składniki:

puszka czerwonej fasoli, puszka tuńczyka w sosie własnym, mała cebula, 2 łyżki octu jabłkowego 3 łyżki oliwy, łyżka pikantnego ketchupu, sól, pieprz, łyżeczka majeranku, łyżeczka świeżej natki pietruszki.

 

Fasolę odsączyć i opłukać zimną wodą. Dodać drobno posiekaną cebulkę, natkę pietruszki, majeranek i dobrze odsączonego tuńczyka. Przygotować sos: oliwę zmieszać z ketchupem i octem jabłkowym, doprawić solą i pieprzem. Sosem polać sałatkę, wymieszać.

 

file1363532821



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....