Sałatka z czerwonej fasoli i tuńczyka

17 marca 2013,
dodał: czekoladka
Artykuł zewnętrzny

 

Składniki:

puszka czerwonej fasoli, puszka tuńczyka w sosie własnym, mała cebula, 2 łyżki octu jabłkowego 3 łyżki oliwy, łyżka pikantnego ketchupu, sól, pieprz, łyżeczka majeranku, łyżeczka świeżej natki pietruszki.

 

Fasolę odsączyć i opłukać zimną wodą. Dodać drobno posiekaną cebulkę, natkę pietruszki, majeranek i dobrze odsączonego tuńczyka. Przygotować sos: oliwę zmieszać z ketchupem i octem jabłkowym, doprawić solą i pieprzem. Sosem polać sałatkę, wymieszać.

 

file1363532821



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....