Sałatka włoska

6 sierpnia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki

Kapusta pekińska
Rzodkiewka
Cebula
Ogórek
Sos – sałatka włoska
Ocet winny
Olej
Woda
Kapustę drobno poszatkować, resztę warzyw pokroić w grubą kostkę. Posolić, niech chwilkę postoi, żeby kapusta zmiękła. Następnie zrobić sos – wszystkie składniki wymieszać. Polać sałatkę, wymieszać, przed podaniem wstawić na 10 minut do lodówki.

file1281109577



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...