Sałatka włoska

6 sierpnia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki

Kapusta pekińska
Rzodkiewka
Cebula
Ogórek
Sos – sałatka włoska
Ocet winny
Olej
Woda
Kapustę drobno poszatkować, resztę warzyw pokroić w grubą kostkę. Posolić, niech chwilkę postoi, żeby kapusta zmiękła. Następnie zrobić sos – wszystkie składniki wymieszać. Polać sałatkę, wymieszać, przed podaniem wstawić na 10 minut do lodówki.

file1281109577



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...