Sałatka włoska

6 sierpnia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki

Kapusta pekińska
Rzodkiewka
Cebula
Ogórek
Sos – sałatka włoska
Ocet winny
Olej
Woda
Kapustę drobno poszatkować, resztę warzyw pokroić w grubą kostkę. Posolić, niech chwilkę postoi, żeby kapusta zmiękła. Następnie zrobić sos – wszystkie składniki wymieszać. Polać sałatkę, wymieszać, przed podaniem wstawić na 10 minut do lodówki.

file1281109577



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.