Sałatka wielowarzywna pasteryzowana

23 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    ogórki
    jabłka
    papryka
    kapusta
    marchew
    cebula
    czosnek
    zalewa:
    1 szklanka cukru
    2 szklanki oleju
    2 szklanki octu
    ostra papryka
    3 łyżki soli

      Zalewę zagotować, wrzucić pokrojone warzywa (marchew i jabłko zetrzeć na grubej tarce). Na końcu dodać czosnek oczywiście jak kto lubi.Wszystko razem zagotować i gorące włożyć do słoików. Pasteryzować 10 minut.

      file1264268653



      FORUM - bieżące dyskusje

      Samotne wakacje - jak je spędzić?
      Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
      Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
      O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
      Problemy z roślinkami
      Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
      horoskopy, wróżby
      A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...