Sałatka tuńczykowo – warzywna

17 listopada 2009,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

1 puszka tuńczyka w sosie własnym

1 duży pomidor

2 średnie rzodkiewki

½ średniej czerwonej papryki

1 mała cukinia konserwowa (ok. 12 cm dł)

2 małe ogórki konserwowe

1 średnia cebula

¼ łyżeczki soli

¼ łyżeczki białego mielonego pieprzu

Warzywa pokroić w kostkę. Dodać tuńczyka wraz z zalewą. Doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać.

Smacznego!

file1258476121



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...