Sałatka tuńczykowo – warzywna

17 listopada 2009, dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

1 puszka tuńczyka w sosie własnym

1 duży pomidor

2 średnie rzodkiewki

½ średniej czerwonej papryki

1 mała cukinia konserwowa (ok. 12 cm dł)

2 małe ogórki konserwowe

1 średnia cebula

¼ łyżeczki soli

¼ łyżeczki białego mielonego pieprzu

Warzywa pokroić w kostkę. Dodać tuńczyka wraz z zalewą. Doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać.

Smacznego!

file1258476121



FORUM - bieżące dyskusje

Taniec w wężu
Ja zawsze się plątałam w takich tańcach zbiorowych:) Nie wspominam ich dobrze...
Weselne menu
Wesela to powinny być od 13.00 - 14.00 bo jedzenie w nocy jest...
Nowa strona
Ja lubię strony, gdzie wszystko jest głównie w formie graficznej, np. filmy, rolki, grfika...
Przygotowania do ciąży
Ja radzę przemyśleć, czy naprawdę chcecie mieć dziecko, a nie potem narzekanie, bo...