Sałatka tuńczykowo – warzywna

17 listopada 2009,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

1 puszka tuńczyka w sosie własnym

1 duży pomidor

2 średnie rzodkiewki

½ średniej czerwonej papryki

1 mała cukinia konserwowa (ok. 12 cm dł)

2 małe ogórki konserwowe

1 średnia cebula

¼ łyżeczki soli

¼ łyżeczki białego mielonego pieprzu

Warzywa pokroić w kostkę. Dodać tuńczyka wraz z zalewą. Doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać.

Smacznego!

file1258476121



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...