Sałatka tuńczykowo – warzywna

17 listopada 2009,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

1 puszka tuńczyka w sosie własnym

1 duży pomidor

2 średnie rzodkiewki

½ średniej czerwonej papryki

1 mała cukinia konserwowa (ok. 12 cm dł)

2 małe ogórki konserwowe

1 średnia cebula

¼ łyżeczki soli

¼ łyżeczki białego mielonego pieprzu

Warzywa pokroić w kostkę. Dodać tuńczyka wraz z zalewą. Doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać.

Smacznego!

file1258476121



FORUM - bieżące dyskusje

Płock
Ja to już w ogóle nie widzę promocji, bo sam napis Promocja przeczy...
Domowe przepisy
Ja mam fajny przepis na domowe lody tj. rozgnieciony banan, 3 łyżki śmietany...
Kosmetyki z herbaty
Ja robię z kawy mielonej
Klasyka literatury - do czego wraca…
Do poprzedniej nawet się nie umywa i pomyśleć, że kiedyś reżyserzy potrafili zrobić coś wartościowego...