Sałatka tuńczykowo – warzywna

17 listopada 2009, dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

1 puszka tuńczyka w sosie własnym

1 duży pomidor

2 średnie rzodkiewki

½ średniej czerwonej papryki

1 mała cukinia konserwowa (ok. 12 cm dł)

2 małe ogórki konserwowe

1 średnia cebula

¼ łyżeczki soli

¼ łyżeczki białego mielonego pieprzu

Warzywa pokroić w kostkę. Dodać tuńczyka wraz z zalewą. Doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać.

Smacznego!

file1258476121



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.