Sałatka po staropolsku

17 stycznia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    duża głowa sałaty
    4 jaja ugotowane na twardo
    mały pęczek koperku
    1 mały pojemniczek śmietany 18 %
    sól
    pieprz

    Sałatę porwać, posypać posiekanymi jajkami. Na wierzch polać śmietaną, posypać koperkiem i posypać solą i pieprzem. Przygotowujemy przed podaniem, sałatka najlepsza świeża.

    file1263740571



    FORUM - bieżące dyskusje

    Włosy wypadają i łamią się... jak s…
    Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
    Nadkwasota
    Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
    Co sądzicie o liposukcji.
    Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
    Powiekszenie biustu
    W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...