Sałatka po staropolsku

17 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    duża głowa sałaty
    4 jaja ugotowane na twardo
    mały pęczek koperku
    1 mały pojemniczek śmietany 18 %
    sól
    pieprz

    Sałatę porwać, posypać posiekanymi jajkami. Na wierzch polać śmietaną, posypać koperkiem i posypać solą i pieprzem. Przygotowujemy przed podaniem, sałatka najlepsza świeża.

    file1263740571



    FORUM - bieżące dyskusje

    Pastelowy makijaż oczu
    Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
    Opalona skóra
    Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
    Praca w dużej firmie a zarobki
    Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
    Kolczyki
    Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.