Sałatka na pekińskiej

8 sierpnia 2010,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

kapusta pekińska

pomidor

ogórek

kukurydza konserwowa

ząbek czosnku

dip do sałatek ziołowy (+ olej i woda)

 

Warzywa myjemy, kapustę pekińską drobno szatkujemy. Pomidora kroimy w kwadraty, ogórka w plastry. Dorzucamy kukurydzę konserwową i wyciśnięty ząbek czosnku. Przed podaniem mieszamy z przygotowanym dipem do sałatek. Bardzo prosta sałatka, idealna do mięs i grilla.

file1281291909



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...