Sałatka na czerwono z arbuzem

6 sierpnia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

składniki:

Buraki czerwone
Czosnek
Cebula
arbuz
Boczek wędzony
Olej
Sól
Cukier
Ocet
Buraki ugotować, ostudzić, poszatkować razem z cebulą, doprawić do smaku cukrem, solą i octem. Na patelni podsmażyć boczek wędzony drobno pokrojony w paseczki z czosnkiem, polać sałatkę, udekorować arbuzem.

file1281106415



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...