Sałatka meksykańska

20 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • puszka czerwonej fasoli
  • puszka kukurydzy
  • cebula
  • czerwona papryka
  • 3 ogórki konserwowe
  • 3 pomidory
  • kilka kropel sosu tabasco
  • łyżka oleju
  • pół łyżki octu winnego
  • bazylia
  • oregano
  • łyżka ketchupu
  • sól
  • pieprz
  • Odsączyć fasolę i kukurydzę. Cebulę, paprykę i ogórki i pomidor pokroić w drobną kostkę. Połączyć te składniki ze sobą. Przygotować sos z tabasco, oliwy, octu, ketchupu i ziół. Wymieszać z sałatką. Sałatkę wstawić do lodówki na około 10 min



    FORUM - bieżące dyskusje

    Wolontariat zagraniczny
    Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
    Cukrzyca za ciąża
    Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
    Sieć C&A
    No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
    57 proc. osób do 40 roku życia nie …
    I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...