Sałatka kosarska

16 lutego 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • Korsarskie filety śledziowe w oleju z chili Lisner
  • sałata roszponka, śledź po korsarsku
  • kiełki słonecznika,
  • śliwki marynowane,
  • melisa cytrynowa,
  • grapefruit,
  • zielony pieprz

Dressing: oliwę ze śledzi wymieszać z sokiem z cytryny i doprawić solą.

Sposób przygotowania:

Umyć sałatę, kiełki wysuszyć i wymieszać ze śledzikiem pokrojonym na 2,5 cm cząstki  oraz śliwkami pokrojonymi w ćwiartki. Grapefruit obrać i wyciąć kawałki bez błon. Wszystkie składniki wymieszać z dressingiem i udekorować liskami melisy cytrynowej.

www.lisner.pl

korsarskie 650 copy



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.